Enllaços       
 
  Comentaris      
 
  Afegir a Favorits       
 
  Videos de la casa       
NOTICIES

 És una casa construïda abans del segle XX. La primera escriptura registrada es de l'any 1900. Ha estat totalment reformada, però ha mantés la seua extructura bàsica de pedra i fusta. Els seus murs de més de mig metre de grossària i les bigues de fusta originals dónen un ambient acollidor a la vivienda.

 Te tres plantes d'altura. La planta baixa es tracta d'una ampla estància distribuïda en sectors; la sala `per a veura la TV, el racó de la xemeneia, el menjador. Al fons un patí interior central  a l'aire lliure és el lloc ideal per als sopars a l'estiu. També  la planta baixa està dotada de dues habitacions, dos banys i un "aseo". A la segona planta hi ha una gran terrassa i 4 habitacions més, amb tres banys.

 Dels 6 dormitoris existents a la casa, cinc tenen llit de matrimoni, la sexta dos llits individuals. A més a més, degut a la grandària de les habitacions hi ha cabuda per a 4 llits supletoris i dues cunes per a xiquets, incloses en reserva de la casa, per si calen.

 Els mobles són d`època, molts d'ells tenen més de 100 anys, també molta de la roba de llit i les vaixelles són antigues.


AMPLIAR IMATGES
Castellano Valencià English Français
C/. Mayor,13 -- El Palomar (VALENCIA)
 Tlf: 96011532 / 633512923

Diseñado por info@evolucionaweb.es